Søheltene

399 DKK

På denne tur får I set en masse omkring Sj. Odde. Sporene på denne tur leder jer igennem historiske begivenheder, som den dag i dag stadig fejres. I vil få en oplevelse med masser af aktiviteter for hele familien. I vil opleve vande der mødes, og se mindesmærker der vidner om både vovemod og heltemod. I vil føle, at her på spidsen af Sjælland, bydes man velkommen af de lokale. Kom tættere på hinanden, når I løser opgaverne for at finde sporene, og bliv både underholdt og klogere. Der er forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med. Aldres gruppen er fra 6 år og opefter. Bliver det for svært, er der hjælp at hente på facitlisten.

Denne tur er tilrettelagt således, at den både kan køres i bil eller på cykel. Turen er på ca.20 km. Bemærk at turen ikke begynder og slutter det samme sted.
Cykeludlejning v/Kastanielys, Søndervangsvej.

Ta´ gerne madkurven med – der er masser af steder hvor den kan nydes. Eller spis frokosten på et af de skønne spisesteder på Odden. Hvis I tager cyklen med, er startstedet et centralt sted at parkere bilen.

Denne tur er en af de længste ture vi har. Den kan vare ca. 4-6 timer, alt afhængig af, hvor meget tid I bruger hvert sted. Husk dog, at I altid kan stoppe og tage resten af turen en anden dag.

Denne tur er også velegnet til teambuilding, hvis et firma skulle være interesseret i dette. Send gerne en mail, for mere information.

Anbefalet  1 – 6 personer.  Rigtig god fornøjelse

 

Kategorier: , ,