fbpx

Om os

Jeg hedder Annette Thue Jensen og er den ene/anden stifter af GeoHunting. Jeg arbejder til daglig som Project Coordinator, hos Lundbeck A/S i Lumsås.

Jeg bor med min mand på Snekkebjerg i Højby, et stenkast fra Højby Sø. Vores børn er så småt flyttet hjemmefra og nu var tiden inde til at prøve at realisere den gode ide, som min søster og jeg fik på en køretur, hvor vi skulle på familiebesøg.

Jeg havde været på teambuilding på bl.a. Christiansborg Slot til Mystery Hunt. Det var en rigtig god oplevelse og i munden på hinanden sagde vi… ….”det kan vi da også lave i Odsherred – bare i naturen”….

Ideen ville ikke slippe os og d. 1.1 2019 stiftede vi vores lille firma.

Da vi først gik i gang med alle turene, opdagede vi steder, som vi end ikke selv har besøgt…..vi har læst sjove anekdoter og fantastiske fortællinger om alle områder af Geopark Odsherred.

Det er faktisk rigtig dejligt, og Odsherred har så meget at byde på, når man bare leder lidt😊 Håber I vil dele det med os? Vi gør i hvert fald vores bedste, så man kan få en god oplevelse hele familien og får set Odsherred på en lidt anderledes måde.

Mit navn er Lone Thue Jensen og jeg bor i Nykøbing Sj. med min mand og vores yngste knægt, som snart er klar til at flyve fra reden.

Vores ældste dreng er flyttet hjemmefra, og han har allerede givet os 2 dejlige børnebørn.

Jeg arbejder også hos Lundbeck A/S i Lumsås. Jeg er relativ nystartet i faget som Syntese Operatør. Før det, har jeg i mange år været ansat som Distributionsleder i Post Nord og har desuden i flere år været serviceleder på en skole her i Nykøbing.

Jeg er ikke født i Odsherred, men har lige fra det øjeblik jeg flyttede til området, følt at jeg var kommet hjem. Der er så meget dejlig natur, seje seværdigheder, fantastisk lys med mange solskinsdage, og ikke mindst nogle helt fantastiske Odsinger. Og det er det jeg gerne vil vise og fortælle om. Så hvis vi í GeoHunting kan vise Odsherred frem, samtidig med at alle har det sjovt og hyggeligt, ja så kan jeg ikke ønske mig mere.