Handelsbetingelser

GeoHunting ApS
Rørvigvej 60
4500 Nykøbing Sj
Telefon: +45 9380 3086
CVR 40131868

Betaling
Alle beløb, der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

GeoHunting ApS tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard samt Diners/Discover. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. 

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. 

GeoHunting ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker. 

Levering
Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland. 

Leveringstiden for din ordre er normalt 2-4 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. 

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail. 

Alle varer leveres med et af de almindeligste fragtfirmaer i DK. Pris pr. forsendelse er 49 kr. inkl. moms, som pålægges ved betaling. Varen leveres til nærmeste pakkeshop, hvis muligt.

Retur og fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget. 

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@geohunting.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

Det er op til GeoHunting ApS at vurdere varens stand. Varer, hvor plomberingen (åbnet pose) er brudt, tages ikke retur.

Fortryder du dit køb og/eller har købt en GeoHunting Jagt hos en af vores forhandlere gælder følgende:

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal varen være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@geohunting.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Såfremt du ønsker refusion af købet, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget. Varen skal returneres til følgende adresse:

GeoHunting ApS
Rørvigvej 60
4500 Nykøbing Sj.

Reklamationer og forkert leverede varer
Varer købt via vores webshop er dækket af en 2-årig garantiperiode. Hvis du har modtaget en vare med fejl og eller mangler, tilbyder vi erstatning eller refundering af varen. 
Hvis du laver en reklamation i løbet af den 2-årige garantiperiode tilbyder vi en erstatning af varen, hvor vi betaler fragten for forsendelsen. Hvis du har modtaget en forkert vare, sørger vi for at sende dig den korrekte vare så hurtigt som muligt.

Reklamation skal meddeles til GeoHunting ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses 1 måned som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde at ombytte din ordre, medmindre den modtagne vare er beskadiget eller i tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare. 

GeoHunting ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav. 

Meddelelsen om reklamation skal gives pr. mail på info@geohunting.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din reklamationsret.

Reklamationer sendes til vores lager: 

GeoHunting ApS
Rørvigvej 60
4500 Nykøbing Sj.

Persondatapolitik 
Når du køber en vare og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af GeoHunting ApS. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. 

Klagemuligheder
Du kan sende en mail til info@geohunting.dk eller ringe på 9380 3086, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

  • Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
  • Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores mail info@geohunting.dk